joi, 3 februarie 2011

Evaluare

Aceasta e evaluarea lui Mihai facuta in luna ianuarie 2011 de catre d-na psiholog cu care face terapie ocupationala, deci este o evaluare reala si nu facuta de un dr psiholog care l-a consultat 5-10 min fara sa il cunoasca.
Pentru cine nu stie, terapie ocupationala face de la varsta de 3 ani, cu aceeasi d-na psiholog, de 2 ori pe saptamana, cu vacante de 2 luni pe timpul verii.
Aceasta evaluare arata cum este el dezvoltat pe categorii: limbaj, autoservire, cognitiv etc
Cel mai bine este dezvoltat la autoservire si motricitate, unde nivelul de dezvoltare atinge si varsta de 4-5 ani, in proportiile aratate in tabel.

3 comentarii:

  1. Draga mea eu nu am inteles mare lucru din ce ai scris in postare, dar , daca e de bine atunci sa fie intr-un ceas bun, si sa va ajute Dumnezeu sa progresati cat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miniki... multumesc de vizita si de atentia acordata acestui blog.
    Evaluarea din imagine reprezinta gradul lui de dezvoltare... Ca sa intelegi comlet ce am scris in postare, ar trebui sa te duci in partea dreapra la rubrica etichete, sa dai pe "terapie ocupationala" si sa citesti ce anume fece el cu aceasta d-na psiholor. Nu pot sa reiau in fiecare postare tot ce am scris pana acum sa povestesc din nou. Din acest motiv sunt etichetele, care grupeaza postarile pe categorii.
    Multumesc inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Avanseaza frumos Mihai, imi imaginez cat esti de mandra de el.:)
    Si ai toate motivele sa fi, pt ca e un scump! :*

    RăspundețiȘtergere