marți, 30 noiembrie 2010

La multi ani, verisoara Andreea!

La multi ani pentru ziua de numeee... sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, sa fii inconjurata de iubire si de ganduri bune!
Tortul din imagine a fost cadoul nostru pentru Andreea... povestea tortului, AICI

duminică, 28 noiembrie 2010

Party - SIlviu si Paul- 6 ani

In imaginea de mai sus ii aveti pe cei doi sarabtoriti.. Silviu si Paul, la a caror pentrcere am fost astazi...
Cu aceasta ocazie le mai uram inca odata "La multi ani!" si le multumim pentru invitatie... Ne-am simtit foarte bine !

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

La multi ani, Silviu!

La multi ani, Silviu!... Sa fii sanatos, sa ai parte numai de bucurii si sa aduci numai zambete pe fetele celor dragi... Sa fii inconjurat numai de dragoste!

Am adus aici o poza care mi-e tare draga, cu Silviu si Mihai... la iarba verde... Cat de micuti erau!!... Si azi Silviu implineste 6 ani!!.. Cum trece timpul... Te pupam cu drag!

duminică, 21 noiembrie 2010

Party la finutza- 5 anisori



Pe 25 noiembrie e ziua finutei nostre, Maria Catalina, insa acum s-a sarbatorit pe 21 noiembrie. Sarbatorita are parul prins cu floare rosie... si e in poza de mai jos...
Toata lumea s-a simtit foarte bine si s-a dansat foarte mult... Mihai a dansat si el foarte mult... s-a bucurat ca e printre copii si petrecerea a fost reusita... Aveti mai jos sarbatorita mancand felia ei de tort cu trandafir alb.... si poi poze de la petrecere, sa vedeti si voi ce distractie a fost!


Am mai vizitat putin gradinita

Dupa ce s-a terminat vacanta, ne-am dus si noi marti la gradinita (dupa Sf. Mihail si Gavril)... tot o ora...  Cand s-a dus tati sa il ia, el statea cuminte la masa si se juca cu 3 masinute.
Miercuri, la fel, a bagat tati capul pe usa, se juca cu cuburi cuminte la masuta, a inchis usa si a mai asteptat, daca a vazut ca e cuminte... sa mai stea si el acolo cu copii, dar dupa 10 min a iesit doamna educatoare si cd l-a vazut i l-a adus imediat afara...
Joi, a fost iarasi totul ok...
Vineri... din nou mesajul a fost ca nu il mai putem duce... a zgariat pe fata 3 copii.... Joi seara i-au fost taiate unghiile... si ... nu are obiceiul za zgarie copii pe fata... ce sau cum s-a intamplat... nu stiu....

miercuri, 10 noiembrie 2010

Profitam de caldura lui noiembrie

Am fost duminica la un gratar ... dar mai mult am iesit pentru Mihai... sa alerge dupa minge... A fost tare fericit... mai ales ca a fost cu verisoara lui pe care o iubeste foarte mult!


luni, 8 noiembrie 2010

La multi ani, puiul meu drag!

La multi ani, Mihai... sa fii sanatos, sa ai parte de multe realizari...
Oh... cate as mai vrea sa iti urez... Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa te ocroteasca!...
Te iubim!
Mami si tati!